Jdi na obsah Jdi na menu

Návštěvní kniha

kniha.jpg

Buďte vítáni Vy, kdož v dobrém vstupuje a názor svůj zde zanecháte.

Ať už kritiku, či nějaké to slůvko chvály. Budu rád za každý názor, námět, připomínku.

Váš Honza Štěpnička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jaromír - Re

Omlouvám se za chyby. Mobil s nápovědou a já bez brýlí

Jaromír - Dotaz

Dobrý den, tato krásně stránky jsem čas ad času navštěvoval. Fungují ještě ?

Stálý rebel - Pastva pro oči

Jak už jedno přísloví říká "lékař lečí , ale příroda uzdravuje" , tak díky tvým fotkám člověk nemusí ani do té přírody . Ono taky by nezachytil to , co dovede tvé oko , spousta obětovaného času a také kvalitní výbava , takže díky za tvůj pohled na přírodu .
Ahoj a vydrž ve svém koníčku i nadále . UFO

Helen - Krásné vánoce

Honzíku, my všichni co sledujeme tvé nádhery a těšíme se na každý tvůj obrázek z přírody, Tobě a celé rodině přejeme krásné vánoční svátky , do Nového roku hodně zdraví a osobní pohody. Mooc ti děkujeme.

Helen - Poděkování

Honzíku moc ti děkujem za krásná fota, povzbuzení v době kdy jsme museli trávit čas doma, vždy jsme se těšili na tvoji krásu, pohlazení na duši, jsme rádi že tě máme, milovníci přírody z Moravy.

Miloš - Fotky

Ahoj, zcela náhodně jsem otevřel tvoje stránky a překvapila mne spousta krásných fotografií. Mne zaujali především ptáci, ještěrky a květiny. Jak již někdo podotkl, rozumně barevných a mnohdy jistě s velkou trpělivostí vyčekaných záběrů. Čím jsem starší tím více pociťuji závislost na přírodě a vracím se tak do dětských let, kdy jsme byli venku skoro pořád s bažinou uvnitř holínek a očima zářícíma nadšením z objevování. Hromadil jsem fotky, tahal se s přetěžkým batohem, ale dnes jdu raději nalehko jen s dalekohledem a něčím na přespání. Těch zázraků je kolem nás stále dost, jen musí být člověk ve správný čas na správném místě, být pozorný a vnímavý. Jsem rád, že tě to baví a nám přinášíš všechno až pod nos do tepla našich domovů. Přeji ti ať se ti daří a těch neopakovatelných setkání je co možná nejvíce.

Honza - Re: Fotky

Děkuji Miloši. Příroda je pro mě láska na celý život. Stále je co objevovat, kam chodit pro inspiraci, kde spočinout. Mám to obdobně jako ty. Jako kluk jsem se taky věčně někde brouzdal...... Pak, když byla děcka malá, nezbývalo moc času. Teď už přírodě věnuju veškerý svůj volný čas a jsem za to rád, že máme pořád ještě kam chodit....

Jan Žižka - Ahoj Honzo

Dostal jsem se na Tvé stránky a jsou opravdu krásné. Foto ostré, čisté a přírodní barvy. Všechna čest. Je vidět,že je to jak sám píšeš hodně o té trpělivosti,ale též velmi vědět o přírodě samé a všem co v ní žije. Všechna čest. Přeji dál dobré světlo a hodně dalších krásných snímků. Honza Ž.

Honza - Re: Ahoj Honzo

Ahoj Honzo. Je to tak pokud chce člověk nafotit slušné fotografie volně žijících zvířat, je třeba je pozorovat, studovat, aby člověk nezpůsobil víc škody než užitku. A pak se přizpůsobit ...

Helen - Velké díky

Ahoj Honzíku, mooc děkujeme za všechny skvělé fota a také tvé spisovatelské nadání, vždy se těším čím nás překvapíš, měj hezký dny a pozdravuj doma.

Honza - Re: Velké díky

Ahoj Helenko. Vždyť víš, že se rád podělím. A pokud se fotky líbí, tak mě to velmi těší....

Helen - Krásné počteníčko

Honzíku mooc děkujeme za článeček Návrat ledňáčků, zase jsme o něco chytřejší , přejeme Tobě i celé rodině krásné léto.

libor - foto týdne

Ahoj Honzo, koukám, že nesedíš za pecí a máš už letošního ledňáčka!, paráda. Já ho ještě neviděl, jen mi dvakrát v březnu sedl před fotopast.
Opět ho máš krásnýho! libor

Happy - Fotoalba

Ahoj Honzo.
Smekám a obdivuji! Nádherné fotky.

Honza - Re: Fotoalba

Nech na hlavě . Ale díky ! :-D

Helen - Zas něco nového

Honzíku moc velká gratulace, zase jsem chytřejší a o tomto slyším poprvé je dobré vědět, jinak pavoučky mám ráda, ale tento nee, kdy pojedete kolem?

Honza - Re: Zas něco nového

Oni jsou sice zápřednice jedovaté, a to doslova. Ale když nevíš kde je hledat tak je to o obrovské náhodě je potkat, takže se není čeho obávat... navíc sami od sebe neútočí...

Honza - Re: Re: Zas něco nového

A stepníci, další naši jedovatí, jsou sice jedni z našich nejjedovatějších ale v chelicerách mají tak málo síly, že lidskou kůži v žádném případě neprokousnou. Jsou totiž malinkatí, tak cca 15mm včetně nohou...

Helen - Přáníčko

Honzíku vše nej nej k narozeninám, zdravíčko, lásku,štěstí, pohodu, mooc ti děkujeme za vše co pro nás a přírodu děláš, tak na zdraví ....

Honza - Re: Přáníčko

Mnohokrát děkuji Helenko. … na zdraví.....




Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 417393
Měsíc: 5041
Den: 181